PSS kiilasi A-lohkon kakkoseksi vierasvoitolla Kooveesta

F-liigan sunnuntain ainoa ottelu pelattiin naisten A-lohkossa, jossa PSS kävi Tampereella kaatamassa viimeisenä olevan Kooveen 11-1. Porvoolaiset nousivat voitollaan kakkospaikalle toki tasapistein ottelun vähemmän pelanneen Classicin kanssa.

Koovee sinnitteli liki 17 minuuttia ilman takaiskuja, sitten Daniela Westerlund laukoi PSS:n avausmaalin, ja toisessa erässä tuli sitten senkin edestä vieraiden latoessa viisi osumaa lisää. Kooveen illan maalin teki pelin puolivälissä Simona Grapena kaventaen tuolloin tilanteeksi 1-5. Annika Hautojärvi ja Annina Levälampi olivat ottelun kolmen pisteen pelurit kummankin kirjautettua saldon 2+1. PSS:n Ella Holmberg juhlisti 200. liigaotteluaan yhdellä maalisyötöllä.

Arkistokuva: Ari Arola