Welhot nousi yhden ja Jokerit neljän maalin takamatkalta voittoihin

Naisten molemmat sunnuntain ottelut pelattiin B-lohkossa, jossa kakkonen Welhot löi kotonaan Blue Foxin 6-4 ja kolmonen Jokerit vieraissa O2-Jyväskylän 5-4.

Blue Fox vei vielä avauserän 2-1, mutta toisessa Silva Jääskeläinen, Lotta Lindi, Makreeta Heikkilä ja Tiia Romppanen osuivat Welhoille neljä maalia kahdessa ja puolessa minuutissa muuttaen tilanteen 5–2-kotijohdoksi. Blue Fox kavensi vielä kerran toisessa erässä ja uudelleen ottelun lopussa, mutta välissä oli Miia Murtorinne ehtinyt laukoa kuopiolaisille jo kuudennen maalin.

Jyväskylässä nähtiin totaalisen kaksijakoinen ottelu, jossa kotijoukkue vei avauserän peräti 4-0, mutta toisessa Bianca Boman ja kahdesti osunut Nea Suominen nostivat Jokerit jo maalin päähän. Kolmannen puolivälin lähestyessä Sofia Niemi tasoitti, ja ratkaisu nähtiin viimeisellä vitosella kotijoukkueen otettua jäähyn maasta pelaamisesta. Ylivoimalla Jessica Sågbom iski Jokereiden voittomaalin Emilia Kaartoahon syötöstä.