Ratkaisu jo avauserässä – Westend Indians haki pisteet FBC Turulta

F-liigan miesten sarjassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu, jossa Westend Indians löi vieraissa FBC Turun 5-2 ja nousi kolmen pisteen päähän kuudentena olevasta Happeesta.

Indians ratkaisi pelin tänään käytännössä jo avauserässä, jossa se onnistui maalinteossa neljästi. Christian Remes ja Samuli Huppunen kiskaisivat oikeasta laidasta lähteneillä kierroksella ensimmäiset kaksi palloa maaliin, sitten voitti Sami Niskanen irrallaan pomppineen pallon verkkoon ja vielä Valtteri Kainulainen vapautti alivoimalla Juuso Kekin läpiajoon ja maalintekoon. Lisää nähtiin vasta kolmannessa erässä, jossa Rasmus Pasanen kiskaisi hirmuisella kudilla ylivoimaosuman maalin kattoon ja tilanteeksi 0-5. Indians-vahti Juuso Jokisalo oli vielä neljä minuuttia ennen loppua kiinni nollapelissä, mutta sen pilasi FBC:n rypistys ilman maalivahtia, kun ensin Pyry Kauppinen ja sitten Oliver Niemelä onnistuivat kuudella viittä vastaan.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Sarja jatkuu tiistaina Tampereella viime kevään finalistien Nokian KrP:n ja Classicin kohtaamisella.

Kuvat: Anssi Koskinen