Loppuminuutit vuoristorataa Jyväskylässä – Happee juhli sittenkin viimeisenä

Happee ja Nurmon Jymy tarjoilivat F-liigan torstain ainoassa ottelussa kelpo draaman, joka huipentui Jonne Junkkarisen viimeisen minuutin 5–4-voittomaaliin Jymyn ehdittyä juuri juhlia tasoitusta. Illan yhdeksästä maalista peräti viisi nähtiin ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella.

Ottelua vielä viisi minuuttia ennen toisen erän loppua 0-1 johtanut Jymy taipui kolmannessa neljä kertaa tappiolle mutta nousi kolmesti tasoihin. Edes Happeen Kaapo Siekkisen johtomaali takakulmaan neljä minuuttia ennen loppua ei riittänyt, kun Jymy riisti pallon raivokarvauksella ja Elmeri Haverin laukaus kierrosta pomppasi peittävän pelaajan jalasta Happeen verkkoon ajassa 58.38. Ennen tuota maalia pallon kovassa kontaktissa menettänyt ja vihellyksen perään kyselemään jäänyt Jonne Junkkarinen sai vielä kunnian ratkaista pelin vain 43 sekuntia ennen loppusummeria. Kaapo Siekkinen tarjoili oikeasta laidasta nopean vapaalyönnin, ja Junkkarisen rannelaukaus viuhui ohi Jymy-vahti Aki Karjalaisen. Siekkinen oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään torstain tehomies.

Esa Jokisen ottelukuviin

Perjantaina ovat vuorossa ottelut Classic –LASB ja Espoon derby Westend Indians–Oilers.

Kuvat: Esa Jokinen