Nokian KrP karkasi OLS:lta toisessa erässä

Nokian KrP nousi Classicin ohi F-liigan kakkospaikalle, kun se kaatoi vieraissa OLS:n 9-3. Lauantain muut voittajat olivat SPV ja Happee.

Vielä ensimmäisessä erässä OLS nousi kahden maalin takaa tasoihin Olli-Matti Virrankarin ja ensimmäisen liigamaalinsa tehneen Antti Kuoksan osumilla. Toisessa KrP kuitenkin karkasi, kun ensin osui alivoimalla Valtteri Viitakoski ja sitten Morics Krumins ja Mikko Laakso. Joni-Arttu Sieppi nosti vielä päätöserän avausvaihdossa kotijoukkueen toiveita 3–5-kavennuksellaan, mutta iltapäivän loput neljä maalia tekivät taas nokialaiset. Voittajien yhdeksän maalia merkittiin kahdeksalle eri pelaajalle Juuso Aholan osuttua ainoana kahdesti.

Ari Arolan ottelukuviin

Seinäjoella SPV voitti lopulta rangaistuslaukauskisan jälkeen Oilersin 6-5 ottelussa, jota kumpikin joukkue oli vuorollaan johtanut kahdella maalilla. Vieraat kuittasivat kotijoukkueen nopean 2–0-johdon ja vielä 3–2-etumatkankin, ja kolmannen erän aluksi Santeri Lindfors ja Elias Pekari laukoivat vain 17 sekunnin välein Oilersin ensin yhden ja sitten kahden maalin johtoon. Santeri Uusi-Laitila kavensi kuitenkin pian ylivoimalla, ja viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä sama mies iski tasoituksen. Rangaistuslaukauskisa ratkesi viidennessä parissa, jossa SPV:n Sami Koski onnistui mutta Oilersin Markus Markkola ei kyennyt ohittamaan Rasmus Hasua.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Jyväskylässä viettivät Niko Laiti (4+1) ja Jami Manninen (3+2) viiden pisteen iltaa, kun Happee murskasi sarjassa jumbona olevan FBC Turun 15-1. Kotijoukkue vei jo avauserän 6-0 ja karkasi toisessa 9–0-johtoon ennen kuin vieraat osuivat ainokaisensa.