Alisa Pölläsen hattutemppu johti Classicin voitolla joulunviettoon

F-liigan naisten sarjan syyskausi paketoitiin tänään Helsingissä Tapanilan Mosahallissa, kun Classic haki kaikki kolme pistettä Tampereelle kaatamalla EräViikingit 6-2.

Illan avausmaalin osui kotijoukkueen Taru Nordman, mutta Alisa Pöllänen ensin tasoitti ja sitten vei toisessa erässä vieraat ensi kertaa edelle. Classicin Natalia Pitkäkankaan 1–3-maaliin EräViikingit vastasi vielä Maura Paajasen kavennuksella, mutta kolmannessa erässä Classic komisteli taas lukemia. Suvi Hämäläisen ja Meri Mäkisen osumien jatkoksi Alisa Pöllänen sinetöi vielä hattutemppunsa tyhjään verkkoon.