Uutiset

Tehokasta kurvailua - F-liigan parhaat pistehait tunnistaa jatkossa Kamux-logosta

F-liigan ja Kamuxin tuore yhteistyö näkyy F-liigassa isosti myös huippunimien matkassa: jatkossa sekä miesten että naisten sarjan parhaat pistenikkarit tunnistaa kentällä Kamux-logosta selässä.

F-liiga haluaa nostaa jatkossa paremmin ja paremmin persoonia ja lajin supertähtiä esille. Kamux-pelaajat ovat näkyvä keino katsojille bongata kentältä joukkueiden tehopelaajat.

Miesten sarjassa Kamux-pelipaidat otetaan käyttöön jo runkosarjan aikana. Naisten sarjassa uudet paidat otetaan käyttöön kevään pudotuspeleihin mennessä.

– Kamuxin selkämainosta kantavat pelaajat ovat F-liigajoukkueiden valovoimaisimpia johtotähtiä ja esikuvia. Tähtipelaajien esille nostaminen lisää koko F-liigan kiinnostavuutta ja samalla pääyhteistyökumppanimme tunnettuutta. Kiitos Kamuxin, supertähtiä esille tuova konseptimme kattaa miesten sarjan lisäksi myös naisten sarjan, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko avaa.

Kamux-pelaajia seurataan otteluiden ohella myös F-liigan verkkosivuilla sekä somessa.

Kamux haluaa olla nostamassa esille F-liigan kirkkaimpia tähtiä sekä miesten että naisen sarjoissa.

– Meille on kunnia-asia olla tukemassa suomalaista salibandya ja päästä korostamaan joukkueidensa tehokkaimpia pelaajia. Kamux-pelaajia ja meitä yhdistää jatkuva halu kehittyä ja olla oman alueensa paras sekä kyky myös saavuttaa kärjeen vaadittu taso. Kamux-pelaajat ovatkin erinomainen osa-alue suomalaisen salibandyn virallisessa autokauppayhteistyössä. Toivotamme lämpimästi kaikki salibandyilijät tehopistemäärästä riippumatta lämpimästi autokaupoille!, Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivu iloitsee.

Kamux on salibandyn virallisena autokauppana myös muuten vahvasti mukana F-liigan ja suomalaisen salibandyn matkassa. Maajoukkueen kanssa tehtävän yhteistyön ohella Kamux palkitsee keväisin F-liigan arvokkaimmat pelaajat. Tämän ohella Kamux tarjoaa jatkossa vapaalippuja miesten ja naisten F-liigan otteluihin autokaupan yhteydessä. Tästä tiedotamme Kamuxin kanssa myöhemmin lisää.

Artikkelikuva: Juhani Järvenpää