Classicille hopeaa Champions Cupissa – IBF Falun yhden maalin verran parempi

Classicin unelma toisesta miesten Champions Cupin voitosta ei toteutunut, kun Ruotsin mestari oli Lempäälän Bläk Boksissa pelatussa loppuottelussa vahvempi maalein 2-1. edes kotihallin tuhatpäisen yleisön tuki ei tänään kantanut ”Familya” aivan tasoitukseen saakka.

Avauserän ainoan maalin iski Falun, kun se ryösti pallon Classicin päädyssä ja Linus Holmgren syötti maalin edessä vapaana olleelle Viktor Wettergrenille. Pian toisen erän alkuun Emil Ruud pääsi ajamaan oikealta laukaisupaikkaan ja sijoitti matalalla kudilla takakulmaan jo 0-2. Kotijoukkueen hyvä syöttöpeli vapautti erän lopulla Ville Lastikan avaamaan maalitilin, mutta toista ei Classic ei tänään onnistunut tekemään, mistä Falun saa kiittää ison ottelun torjunutta maalivahtiaan Johan Rehniä.

Champions Cup -titteli oli Falunille jo viides.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Classic–IBF Falun 1-2 (0-1, 1-1, 0-0)

1. erä: 15.30 Viktor Wettergren (Linus Holmgen) 0-1.
2. erä: 21.52 Emil Ruud (Simon Berg) 0-2, 38.32 Ville Lastikka (Konsta Tykkyläinen) 1-2.
3. erä: Maaliton.