Uutiset

PSS:n valmennustiimiin muutoksia: Ukkonen jättäytyy pois päävalmentajan paikalta - Kouvalainen palaa tositoimiin

Porvoon Salibandyseuran naisten F-Liigajoukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tälle kaudelle päävastuun joukkueen valmennuksesta ottanut Tiia Ukkonen joutuu jättämään pestin henkilökohtaisten syiden takia. Seura tiedotti aiheesta sosiaalisen median puolella.

 

PSS ei avaa Tiian omasta toiveesta päätökseen johtaneita syitä sen enempää tässä kohtaa. Hän haluaa myös korostaa sitä, että mitään draamaa ei tämän ratkaisun taustalla ole.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että muutoksia joukkueen valmennustiimiin on luvassa. Valmennustiimissä mukana olleet Marko Vaittinen sekä Anne Sonkajärvi jatkavat normaaliin tapaan ja ”uusina” kasvoina mukaan liittyvät Jukka Kouvalainen sekä seuran toiminnanjohtaja Mikael Lax. Toistaiseksi joukkueessa on siis neljä valmennustiimin jäsentä, joiden roolit ja vastuualueet tarkentuvat lähipäivien sisällä.

Tiia Ukkosen kommentit:

– Haluan kiittää joukkuetta, taustoja ja seurajohtoa kuluneista vuosista ja toivottaa paljon tsemppiä kevään koitoksiin.

Teksti: PSS
Kuva: Anssi Koskinen