Uutiset

Tilimanagerin ja F-liigan yhteistyö laajenee

SSBL Salibandy Oy:n taloushallinon kumppanina jo vuodesta 1999 asti toiminut Tilimanager Oy ja F-liiga ovat solmineet kevääseen 2024 asti ulottuvan markkinointiyhteistyösopimuksen. Kyse on samalla Tilimanagerin kautta aikain ensimmäisestä merkittävästä urheilusponsorointisopimuksesta.

Sopimus kattaa miesten F-liigan lisäksi Suomen Cupin finaalitapahtumat 2023 ja 2024. Tilimanager toimi myös viime viikonloppuna Lempäälän Ideaparkissa järjestetyn salibandyn Champions Cupin välieräottelun Classic – GC Zürich isäntänä.

– Sopimus taloushallintotoimialaa edustavan yrityksen kanssa on uusi aluevaltaus F-liigalle. Tämä on meille jo kolmas peräkkäinen uusi kumppanuus, jossa yritys ei ole aiemmin ollut valtakunnantasoisesti mukana urheilusponsoroinnissa. Salibandy liikuttaa ja koskettaa suurta osaa suomalaisista. Nyt tehty sopimus tukee osapuolten asiakas- ja kumppanihankintaa sekä tunnettuutta koko Suomessa. Sujuvan ja pitkäaikaisen asiakkuussuhteemme luonteesta kertoo paljon se, että nyt solmittu markkinointiyhteistyösopimus syntyi viikossa, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko iloitsee.

– Kumppanuudet ovat yrittäjän menestymisen avaintekijöitä, ja taloushallinnon kumppanuus on parhaimmillaan vuosikymmenien pituinen kuunteluun, keskusteluun ja ymmärrykseen perustuva luottamussuhde. Tästä hyvänä esimerkkinä onkin jo 20 vuotta kestänyt yhteistyömme SSBL Salibandy Oy:n kanssa. Olemme nähneet läheltä, miten Salibandyliitto ja sen pääsarja on saanut kasvatettua lajin suosion siihen mitä se tänä päivänä on ja olemme erittäin iloisia voidessamme olla mukana tukemassa lajia myös markkinointiyhteistyön merkeissä, Tilimanagerissa markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Inka Kuusimaa kertoo.

 

Tilimanager tarjoaa asiakkailleen yli 20 vuoden kokemukseen perustuvaa asiantuntevaa ja laadukasta taloushallinnon palvelua. Yrittäjävetoisen perheyrityksen toimintatapana ja pyrkimyksenä on nähdä asiat asiakkaan ja yrittäjän näkökulmasta. Ketjuihin kuulumattomana toimijana Tilimanager pystyy räätälöimään palveluaan vastaamaan paremmin erilaisten yritysten tarpeisiin. Laadukkaasta työstä kertoo myös se, että yritys on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto.

Tilimanagerin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa. Tiimissä työskentelee yli 20 vakituista työntekijää, joilla kaikilla on vahva kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattitaito.

– Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pidämme myös asiakkaamme ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista. Keskeisiä toimintaamme liittyviä arvoja ovat osaaminen, laatu, luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja pyrkimys pureutua syvällisesti käsiteltävien asioiden ytimeen. Teemme kaikkemme asiakkaidemme menestymisen ja parhaan tuloksen saavuttamisen eteen, Kuusimaa kiteyttää.

Kuvat: Iines Koskinen ja Mikko Aikko