Neljän maalin Granlund pilasi Kooveen yllätyksen

Viime kierroksella pistetilinsä avannut Koovee käväisi illan vierasottelussaan FBC Loistoa vastaan kahdesti jopa kolmen maalin johdossa, mutta Milla Granlund pilasi yllätyksen johtamalla neljällä osumallaan Loiston lopulta 7–6-voittoon.

Räväkästi avannut Koovee johti seitsemän minuutin pelin jälkeen 3-0, ja vielä toisen erän alussa Simona Grapena iski tamperelaiset 5–2-johtoon, mutta sitten ote siirtyi kotijoukkueelle. Milla Granlund nosti illan toisella ja kolmannella osumallaan Loiston maalin päähän ja perään Eerika Koski ensin tasoihin ja sitten edelle. Kolmannen erän alussa Granlund laukoi vielä neljännen osumansa, joka jäi tänään voittomaaliksi, kun Koovee venyi vielä ilman maalivahtia Anika Holopaisen kavennukseen. Ellinoora Huotari teki Kooveen maaleista kaksi ja syötti kaksi.

Voitto nosti FBC Loiston pisteen päähän SSRA:sta ja suorasta pudotuspelipaikasta.

Arkistokuva: Anssi Koskinen