Uutiset

Autokaupoilta F-liigan peleihin

Kevään ajan Suomen Salibandyliitto tarjoaa kaikille Kamuxilta auton ostaneille lippuja F-liigapeleihin.

Kamux Suomi solmi loppuvuodesta 2022 yhteistyösopimuksen Suomen Salibandyliiton kanssa. Yhteistyön myötä Kamuxista tuli sekä Suomen naisten että miesten salibandymaajoukkueiden sekä lajin kotimaisen pääsarjan F-liigan virallinen pääyhteistyökumppani ja autokauppa, mikä tarkoittaa muun muassa Salibandyliiton ja F-liigan työsuhdeautojen hankinnan keskittämistä Kamuxille. F-liigan yleisölle yhteistyö näkyy muun muassa siten, että miesten ja naisten sarjan parhaat pistenikkarit tunnistaa kentällä Kamux-logosta pelipaidan selkäpuolella.

Myös Kamuxin asiakkaat pääsevät nauttimaan yhteistyöstä. Kevään ajan asiakkaat saavat mahdollisuuden päästä seuraamaan maamme salibandytähtiä, kun kaikille Kamuxilta auton ostaville tarjotaan kaksi vapaalippua F-liigan kevätkauden otteluihin.

– Yhteistyö Kamuxin kanssa tarjoaa loistavan tilaisuuden houkutella uusia ihmisiä seuraamaan maailman viihdyttävintä salibandyä. F-liigan pelit eivät jätä ketään kylmäksi, sillä vauhtia ei varmasti puutu. Yhden pelin nähtyään ihmiset tulevat yleensä uudestaan, SSBL Salibandy Oy:n eli F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminenlupaa.

 

– Kamuxin laajaan asiakaskuntaan mahtuu varmasti niin vannoutuneita salibandyfaneja kuin lajinoviisejakin, ja uskon kovatasoisten F-liigapelien tarjoavan viihdettä heille kaikille, Kamuxin Suomen maajohtaja Jani Koivuarvelee.

 

– On hienoa, että saamme osaltamme olla tukemassa lajia tällä tavoin. Monivuotinen kumppanuus tuo varmasti positiivista nostetta niin käytettyjen autojen kaupalle kuin kotimaiselle huippusalibandyllekin.

 

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on myynyt perustamisensa jälkeen yli 400 000 käytettyä autoa, joista 68 429 autoa vuonna 2021. Kamuxin liikevaihto nousi 937,4 miljoonaan euroon vuonna 2021. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 848 henkilöä vuonna 2021. Kamux Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Artikkelikuva: Juhani Järvenpää