Classic haki pisteet Turun 19 maalin karnevaalista

Naisten sarjassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa A-lohkon kakkosena komeileva Classic löi vieraissa FBC Loiston kelpo maalijuhlissa 12-7.

Classic tyrmäsi kotijoukkueen heti alussa, kun se karkasi 11 minuutissa peräti viiden maalin johtoon. Loisto kavensi vielä ennen taukoa kahdesti, ja jälkimmäinen oli yksi kauden erikoisimmista osumista, kun siirretyn jäähyn aikana ilman maalivahtia pelanneen Classicin syöttö osui vastustajaan ja kääntyi siitä tyhjään verkkoon. Loisto kuroi eron toisessa erässä kahteen maaliin, mutta ottelun viimeisellä kympillä Classic meni menojaan latoen vielä viisi osumaa kotijoukkueen kahta vastaan. Alisa Pöllänen (2+2) ja Johanna Homi (1+2) olivat Classicin pistehait, Loistolle iski Emma Vähäkangas saldon 2+1.

Arkistokuva: Jarmo Koskela