TPS murskasi Loiston kolmannessa erässä, välierät enää voiton päässä

TPS siirtyi puolivälieräsarjassa FBC Turkua vastaan 2–0-johtoon kaataessaan paikalliskilpailijansa sen kotikaukalossa maalein 10-2. Milla Nordlund kahmi tehot 2+3 ja Sofia Leino 3+1 TPS:n viedessä kolmannen erän peräti 8-0.

Jenna Saario laukoi TPS:n johtoon jo 21 sekunnin pelin jälkeen, mutta altavastaaja ei antanut vielä periksi. Loisto tuli toisen erän alussa Eerika Kosken maalilla tasoihin ja käväisi erän lopussa hetken jopa johdossa Ella Virtasen osuttua. Vain 25 sekuntia siitä Milla Nordlund nosti kuitenkin mestarit tasoihin, ja toisen tauon jälkeen TPS ratkaisi pelin. Meri-Helmi Höynälä, Seraina Fitzi, Milla Nordlund ja Sofia Leino muuttivat runsaassa neljässä minuutissa tilanteeksi jo 6-2 mestareille eikä haastaja enää elpynyt.

Parit Classic–SaiPa (tilanne 1-1), PSS-SB-Pro (2-0) ja EräViikingit–SSRA (2-0) pelaavat kolmannet ottelunsa keskiviikkona ja TPS sekä FBC Turku torstaina.

Arkistokuva: Anssi Koskinen