Uutiset

Palkintosadetta F-liigaan! Ideapark ja Classic pokkasivat yhteistyöllään kaksi palkintoa ja erityismaininnan ESA Awardseissa Lontoossa

Ideaparkin ja Classicin välinen yhteistyö ”Urheiluviihdettä keskelle kauppakeskusta” oli mukana Lontoossa 9.3.2023 järjestetyissä ESA (European Sponsorship Association) Awardseissa. Tapahtumassa palkittiin vuoden parhaita sponsorointitekoja eri kategorioissa. Ideapark ja Classic saivat kultaa sarjassa ”Sport Sponsorship < 250 000 € ”, hopeaa pääkategoriassa ”Sponsorship of the Year” ja yhteistyö sai ainoana erityismaininnan kategoriassa ”Best of Europe”.

Yhteistyö sai kisassa laajaa huomiota ja tuomaristo kiitteli erityisesti yhteistyön tuomaa kaupallista lisäarvoa.

– Oman kategoriamme (urheilusponsorointi) voiton lisäksi iloitsemme erityisesti kokonaiskilpailun toisesta sijasta. Kisa koski koko Euroopan sponsorointia ja mukana oli suuri joukko todella merkittäviä toimijoita, kuten Heineken, FC Liverpool, Nivea, Paris Saint-German ja Formula 1. On hienoa, että tuomaristo huomioi tämän ainutlaatuisen, molemminpuolista kaupallista hyötyä luovan yhteistyömme. Urheilu ja yhteistyö erityisesti Classicin kanssa ovat oleellinen osa Ideaparkin muuntumista perinteisestä kauppakeskuksesta elämykselliseksi viihdekeskukseksi, iloitsee Ideapark Lempäälän toimitusjohtaja Visa Vainiola.

 

– Ideaparkia ja Classicia yhdistävät yhteinen arvomaailma ja rohkeus tehdä asioita ennakkoluulottomasti. Yhteistyö on rakennettu yhteisten asiakasryhmiemme palvelemiseksi poikkeuksellisen hyvin, kertoo Classic Familyn toiminnanjohtaja Pasi ”Passo” Peltola.

 

Yhteistyötä on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa myös Markkinointiosakeyhtiö i2.

– On hyvin poikkeuksellista sponsoroinnissa, että kaksi erilaista organisaatiota hyödyntää sponsorointia strategisen muutoksen välineenä. Ideaparkilla ja Classicilla on kyky toimia näin, ja tässä yhteistyössä on hienoa olla mukana, kiteyttää i2 Markkinointiosakeyhtiön toimitusjohtaja Ari Rauhala.

 

Ideaparkin ja Classicin yhteistyön näkyvin osa on elämyksellinen Bläk Boks -tapahtumanäyttämö, joka mahdollistaa Classicin miesten ja naisten F-liigan kotiotteluiden pelaamisen Ideaparkissa. Yhteistyö sisältää paljon muutakin, kuten markkinointiyhteistyötä sekä palvelu- ja digikehitystä.