EräViikingit kesti paineet ja avasi voitolla loppuunmyydyssä Mosahallissa

EräViikingit aloitti loppuunmyydyn katsomon edessä F-liigakarsinnan ensimmäisen vaiheen voitolla, kun paikallishaastaja Hawks taipui maalein 5-1. Paikka karsinnan toisessa vaiheessa aukeaa kolmella voitollla.

Tapanilan perinteikkään Mosahallin 550 katsomopaikkaa myytiin loppuun hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä, ja ainakin kotijoukkueen kannattajat saivat tänään haluamansa. Entisiä kotijoukkueen organisaatiossa toimineita valmentajia ja pelaajia vilisevä Hawks nousi vielä toisessa erässä Jasse Tuunasen maalilla tasoihin, mutta sitten iski maaleja enää ottelua alusta asti hallinnut EräViikingit. Juuso Möttönen kiskaisi pallon kierrosta etukulmaan, harhasyötön haistaneen Joakim Lundin läpiajo pomppi sisään maalivahti Toni Wuorenjuuren käsien kautta ja Daniel Tenhonen linkosi ylivoimalla etuyläkulmaan jo 4-1. Päätösnumerot ohjasi kolmannessa erässä maalin edestä Ossi Jalonen.