TPS:n voittoputki jatkui välierissä – EräViikingit sinnitteli puoli peliä

Viime keväänä EräViikingit onnistui nipistämään tulevalta mestarilta TPS:ltä yhden välierävoiton, mutta tällä kertaa eivät kauden kaikki ottelunsa voittaneet turkulaiset olleet yllätettävissä. TPS voitti avauskohtaamisen 5-1.

Vielä toisessa erässä EräViikinkien Alma Hedman onnistui kuittaamaan Milla Nordlundin kotijoukkueelle laukoman johdon, mutta siihen vieraiden onnistumiset tänään jäivät. Jenna Saario laukoi mustavalkoiset uudelleen johtoon, ja erän lopussa Sofia Leino kasvatti eron kahteen. Lopputulos oli taululla jo päätösjakson puolivälissä, kun Laura Rantanen ja ylivoimalla Jenna Saario olivat ehtineet komistella lukemia.

TPS:n ylivoimasta kertovat myös maalivahtien torjunnat, kun vieraiden Saskia Ormakille kirjattiin 23 torjuntaa kotijoukkueen Noora Vuorelan puuttuessa peliin vain 11 kertaa.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Sunnuntaina nähdään toiset ottelut molemmissa välieräpareissa EräViikingit–TPS ja PSS–Classic. Toista paria johtaa PSS 1-0.

Kuvat: Anssi Koskinen