LNM vei ratkaisupelin – F-liigapaikoista pelataan parein EräViikingit– LNM ja M-Team–FBC Turku

Neljä parasta ovat selvillä myös F-liigakarsinnassa, jossa ensimmäiset kaksi kohtaamista hävinnyt LNM löi SaiPan kotonaan 4-3 ja jatkaa karsinnan toiseen vaiheeseen otteluin 3-2. Kahdesta paikasta ensi kauden F-liigassa pelaavat näin parit EräViikingit–LNM ja M-Team–FBC Turku.

Ratkaisuottelussa karkasi LNM avauserässä kolmesti johtoon, mutta SaiPa kykeni kuittaamaan vielä samassa erässä kahdesti ja tuli toisen alussa tasoihin Pyry Forsmanin osumalla. Erän puolivälin jälkeen Tomi Takala kuitenkin laukoi liminkalaisille 4–3-johtomaalin, joka jäikin voittosellaiseksi, kun ottelun melkein koko toinen puolikas pelattiin ilman täyysosumia.

Arkistokuva: Ari Arola