Uutiset

TPS:n draft-varaus Willy Sedin F-liigassa jo alkavalla kaudella

TPS:n F-liiga draftin toisen kierroksen varaus Willy Sedin nähdään TPS-paidassa jo alkavalla kaudella 2023-24. Sedin vakuutti TPS-valmennuksen testijaksollaan ja yhteisymmärrys löytyi varsin nopeasti.

Päävalmentaja Perttu Kytöhonka piti Sedinin sopimusta helppona ratkaisuna.

– Willyllä on ollut alusta pitäen suuri motivaatio saapua Suomeen ja Tepsiin. Heitimme hänet testijaksolla suoraan “syvään päähän” korkean intensiteetin lajiharjoituksiin ilman sen suurempaa henkistä tukea, ja hän pärjäsi oikein hyvin. Kun hän lisäksi ihmisenä teki saman tien vaikutuksen meihin kaikkiin, lähdimme järjestämään kentän ulkopuolisia asioita kuntoon.

Willy Sedin liittyy TPS-ryhmään heinäkuun puolivälissä joukkueen omatoimisen harjoitusjakson jälkeen.

TPS:n sivuilta
Kuva: TPS