Uutiset

TPS:n testimiehet sopimuksiin, Alex Eklund EräViikingeistä Turkuun

TPS:n F-liiga-joukkue täydentyy uusilla sopimuspelaajilla, kun testijaksolla olleet Lauri Eloluoto, Matias Koski ja Jami Lehtinen ovat solmineet seuran kanssa monivuotiset sopimukset. Lisäksi hyökkääjä Alex Eklund siirtyy Turkuun EräViikingeistä.

Maleeq Abudu puolestaan siirtyy opiskeluiden myötä toiselle paikkakunnalle.

– Lauri Eloluoto (SBS Wirmo) ja Jami Lehtinen (TPS:n juniorit) esiintyivät oikein positiivisesti alkukesän testijaksollaan, ja oli helppo päätös tarjota molemmille sopimusta liigaryhmässä. Matias Kosken osalta kausi päättyi loukkaantumiseen ennen kuin ehdimme edes aloittaa harjoittelua, mutta häntäkin olemme seuranneet pitkään. Vaikka kausi menee pääosin kuntoutuessa, saamme hänet mukaan tähän meidän ryhmään ja Matiaksesta on meille tulevaisuudessa varmasti paljon iloa. Sekä Eloluodon että Kosken osalta pitää taas kiitellä sujuvaa yhteistyötä heidän nykyisen seuransa SBS Wirmon kanssa, Perttu Kytöhonka kertoo.

– Alex Eklund puolestaan liittyy mukaan EräViikinkien organisaatiosta ja tulee kamppailemaan laiturin roolista pelaavassa kokoonpanossa. Viime kaudella hän oli ErVin viidenneksi paras pistemies (12+9), ja on mielenkiintoista nähdä millaisia askeleita hänellä on mahdollisuus tässä meidän ympäristössämme ottaa, Kytöhonka maalaa.

TPS:n tiedotteesta
Kuvaa kuvitukseksi: Anssi Koskinen