Uutiset

Bohumil Piskacekista EräViikinkien neljäs tšekkivahvistus

EräViikingit ja tšekkiseura Tatran Stresovice ovat sopineet puolustaja Bohumil Piskacekin siirrosta Helsinkiin. Pelaaja on tehnyt seuran kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Piskacek liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen loppuviikosta, kuten hänen seurakaverinsa Lukas Kriz sekä aiemmin tiedotetut Matej Penicka sekä Simon Stransky.

– Viisitoista vuotta samassa seurassa on pitkä aika ja nyt olen innoissani uudesta mahdollisuudesta EräViikingeissä ja F-liigassa. Odotan innolla, että pääsen asettumaan Helsinkiin ja hyppäämään joukkueen mukaan. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittyä pelaajana. Hienoa päästä tapaamaan myös uusia joukkuekavereita ja harjoitusympäristöä, Piskacek itse sanoo.

Samalla EräViikingit tiedottaa, että puolustaja Janne Salonen ei tule olemaan joukkueen vahvuudessa ainakaan kauden alusta saakka . Kesken viime kauden Indiansista siirtynyt Salonen on kauden jälkeen kuntouttanut vammaansa, ja hänen paluunsa pelikuntoon kestää vielä useampia kuukausia.

Lue lisää EräViikinkien sivuilta

Muokattu EräViikinkien tiedotteesta
Kuva: Tatran Stresovice