Uutiset

Eetu Sikkiselle kahden ottelun pelikielto pääkontaktista harjoitusottelussa

Salibandyliiton kurinpitovaliokunta on määrännyt Classicin Eetu Sikkiselle kahden ottelun pelikiellon vastustajan päähän osuneesta kontaktista Tampereella 4.8. pelatussa harjoitusottelussa Classic–Westend Indians.

Pelikielto on määrätty koskemaan Classicin seuraavia kahta F-liigan ottelua eli se ei estä pelaamista joukkueen muissa otteluissa.

Päätökseen on vielä mahdollista hakea muutosta Salibandyliiton valituslautakunnalta.

Asia tuli vireille Westend Indiansin rikkomusilmoituksella. Erotuomarit olivat tuominneet Eetu Sikkiselle pelirangaistuksen tilanteesta, jossa tämä oli osunut maalinedustalla voimakkaasti Indiansin Petr Majeria päähän aiheuttaen loukkaantumisen. Indians katsoi tilanteen edellyttävän lisäseuraamuksia kun taas Classic katsoi vastineessaan, että Sikkinen pelasi tilanteen normaalin pelinomaisesti ja loukkaantumiseen myötävaikuttivat vastustajan peliasento ja valmistautumattomuus kontaktiin.

Koska kyse oli harjoitus- eikä pääsarjaottelusta, asian käsitteli pääsarjojen kurinpitodelegaation asemesta Salibandyliiton kurinpitovaliokunta.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: