Superkaksosten Thorengruppen liikaa Classicin naisille

Takamatkalta Champions Cupin toiseen osaotteluun lähtee myös Classicin naisten joukkue, joka tänään taipui kotonaan Oona ja Veera Kaupin Thorengruppen IBK:lle 4-9.

Avauserän jälkeen Classic oli tappiolla 0-2, ja eilisten CC-pelien tapaan oli toinen suomalaisittain synkkä. Siinä Ruotsin mestarit karkasivat peräti 7–0-johtoon ennen kuin Veera Vilenius avasi ylivoimalla Classicin maalitilin. Päätöserän Classic vei sitten 3-2, kun Suvi Hämäläinen onnistui maalinteossa kahdesti ja viimeisellä minuutilla vielä Kiia Kokko. Thorengruppenin superkaksosista Veera Kauppi syötti kaksi osumaa ja Oona Kauppi teki yhden.

IFF:n ottelukuviin

Ottelut pelataan IFF:n Champions Cup -säännöillä. Peliaika on tuttu 3 kertaa 20 minuuttia. Voitosta saa kolme pistettä, tappiosta nolla ja tasapelistä kumpikin joukkue yhden pisteen. Mikäli pisteet ovat toisen ottelun varsinaisen peliajan päättyessä tasan, pelataan 10 minuutin maalista poikki -jatkoaika ja käydään tarvittaessa rangaistuslaukauskilpailu.

Kaikki Champions Cupin suomalaisottelut nähdään suorina SalibandyTV:ssä.

Suomalaisjoukkueiden kotiotteluiden lähetykset tuotetaan yhteistyössä TPS:n ja Classicin kanssa. Ottelut ovat suomeksi selostettuja monikameralähetyksiä grafiikoiden kera. Vierasotteluissa ei ole suomeksi selostusta, mutta monikameratuotannot ja grafiikat ovat tarjolla kotiotteluiden tapaan. Yksittäisen ottelun hinta 6,90e. Kaikki kahdeksan suomalaisjoukkueiden puolivälieräottelua voi lunastaa yhteishintaan 14,90e.

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Kuvat: IFF /Riku Hämäläinen