Kolmannen erän tehoalku pohjusti Oilersin revanssin Nokian KrP:stä

Viime kevään välierissä Nokian KrP:lle taipunut Oilers haki tänään maukkaan revanssin, kun KrP taipui kotikaukalossaan 11-8. Öljymiesten voiton pohjustivat kolmannen erän alun hurjat tehominuutit.

Nokian KrP johti toisessa erässä parhaimmillaan jo 6-4, mutta Riku Reunamäki kavensi ennen erätaukoa, jolta espoolaiset palasivatkin pyörremyrskynä. Ensin Reunamäki pohjusti Tuomas Iiskolan tasoituksen, ja vain seitsemän sekuntia myöhemmin Perttu Järvinen sijoitti onnistuneen karvauksen kruunuksi Oilersin johtoon. Aaro Astala ohjasi Antti Suomelan namupassista 8-6 eikä siinä vielä kaikki. Oilersin pelatessa alivoimalla täräytti Justus Kainulainen melkoisella rystyläpärillä jo 9–6-johdon. Mikko Laakson ylivoimanosto maalin edestä ja Joonatan Kovasen haamukuti laidasta nostivat KrP:n jo maalin päähän, mutta siihen kiri kuivui. Tänään neljä maalia tehnyt Justus Kainulainen kiskaisi yläkulmaan Oilersin kymmenennen ja lopussa vielä Aaro Astala tyhjiin yhdennentoista osuman.

Sarja jatkuu keskiviikkona otteluilla Nurmon Jymy–Happee ja TPS–Classic.

Arkistokuva: Esa Takalo