Westend Indians hukkasi neljän maalin johdon mutta ratkaisi rankkareilla

Westend Indians selvisi kuin selvisikin voittajana Otahallin perjantaitrilleristä, vaikka hukkasi neljän maalin etumatkan SPV:tä vastaan. Pistepussi karttui kuitenkin vain kahdella Heimon ratkaistua mittelön edukseen vasta rangaistuslaukauksilla 6-5.

Avauskierroksella Classicin kaatanut Indians näytti olevan matkalla helppoon voittoon, kun Jani Rauhala laukoi toisen erän alussa kotijohdoksi jo 4-0.Sitten iskivät kuitenkin alle kuudessa minuutissa vieraille Aaro Tammiranta, Riku Hakanen ja Sami Koski, ja erätauon jälkeen ropisi lisää. Juuso Keskinen tasoitti erän vanhettua vain seitsemän sekuntia, ja kohta Eero Karjanlahti laukoi Peliveljet ensi kertaa edelle. Siihen vieraiden maaliputki kuitenkin katkesi, ja Jani Rauhalan nostama 5-5 kesti taululla niin varsinaisen peliajan lopun kuin jatkoajankin. Rangaistuslaukauskisassa syntyi sitten jo eroa, kun Indiansista onnistuivat Valtteri Kainulainen, Onni Forss ja Jasper Auvinen mutta SPV:stä ainoastaan ensimmäisenä laukonut Jukka-Pekka Pelto-Arvo.

Perjantain toisessa ottelussa merkittiin Nokian KrP:lle kauden toinen voitto ja EräViikingeille toinen tappio, kun nokialaiset olivat kotonaan vahvempia selvin numeroin 9-2. Helsinkiläisten vieraiden ilonhetkeksi jäi Lassi Koiviston tasoitus heti Henri Johanssonin avausmaalia seuranneessa vaihdossa. KrP kuitenkin karkasi jo ennen taukoa uudelleen johtoon, ja toisessa erässä läpi kentän purjehtinut  Jarno Laukkanen  ja Mikko Laakso luukulta laukoivat eron jo kolmeen maaliin. Päätösjaksolla nokialaiset saivat tuulettaa vielä viisi kertaa vieraiden yhtä vastaan. Joona Rantala (3+1) ja Mikko Laakso (2+2) olivat tänään voittajien tehomiehet. EräViikinkien molemmat maalit syötti tšekkivahvistus Simon Stransky.

Lauantaina ovat vuorossa ottelut Happee–FBC Turku, Oilers–OLS ja Classic–SPV.