Uutiset

"Meitä ei pysäytä mikään" - naisten sarjan kapteenit kokoontuivat yhteen

Naisten sarjan kehitystyö on jatkunut seurojen kanssa keväällä sekä alkusyksystä. Tuorein kokoontuminen pidettiin maanantaina, kun kapteenisto kokoontui Suvi Nurmen (House of Good Feelings Oy) sekä Inka Lampisen (entinen maajoukkueen ja F-liigan huippupelaaja) johdolla.

Millainen on F-liigan naisten salibandypelaajien pelaajapolku ja mitä vaatii, jotta vuonna 2030 toiminta olisi vielä ammattimaisempaa ja olisimme maailman paras ja houkuttelevin salibandymaa?

Entä miten pelaajat kokevat salibandy ottelutapahtuman pelaajan näkökulmasta? Miten he voivat omalla persoonallaan vaikuttaa ottelutapahtuman vetovoimaisuuteen mm. tehden näkyväksi pelaajien ja taustojen toimintaa näkyväksi ennen peliä?

Mikä on lajin tunnettuus ja arvostus ja miten se koetaan ja tunnetaan pelaajien silmin?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohdittiin ja käytiin läpi kapteeniston kanssa läpi. Osallistumisprosentti oli hyvä ja Teams-palaverissa saatiin monipuolista ja idearikasta keskustelua aikaiseksi.

– Oli ilo ja kunnia fasilitoida tämä merkityksellinen ”Meitä ei pysäytä mikään”– workshop, jossa todellakin kapteeniston ajatukset tehtiin näkyväksi, Suvi Nurme kiittelee ja jatkaa:

– Yhteistyö seurojen ja kapteenien kanssa jatkuu myös alkavan kauden aikana. Seuraavaksi kokoonnutaan seurojen edustajien kanssa linjoille yhteisen ja hyvin merkityksellisen Roosanauha-ottelutapahtuman tiimoilta. Ja yhteistyö kapteeniston kanssa jatkuu vahvana heidän näkemyksiään ja kokemuksiaan näkyväksi tehden.

Kuvituskuva: Anssi Koskinen