Uutiset

Ottelun TPS–Westend Indians kontaktitilanne tutkitaan

F-liigan toimitusjohtaja ja pääsarjapäällikkö ovat tehneet rikkomusilmoituksen F-liigan eilisen ottelun TPS–Westend Indians tilanteesta, jossa TPS:n Jere Niemelän kontakti osui Indiansin Jani Rauhalaan.

Rikkomusilmoituksen kohteena oleva tilanne tapahtui ottelun peliajassa 41.47. Tilanteesta ei ottelussa tuomittu rangaistuksia.

Rikkomusilmoituksen käsittelee kurinpitodelegaatio.

Pääsarjojen sarjamääräykset 48 § Rikkomusilmoitus

Rikkomusilmoitus kurinpitoelimen käsiteltäväksi kuuluvasta asiasta, josta ottelun osapuoli tai sarjajärjestäjän edustaja (erotuomari tai otteluvalvoja) haluaa sarjajärjestäjän nimeämän kurinpitoasioita käsittelevän henkilön tai kurinpitoelimen päätöksen, tulee tehdä sarjajärjestäjälle. Runkosarjassa yksilöity ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ottelun jälkeisenä päivänä viimeistään klo 16.00. Pudotus- ja karsintaotteluissa ottelun jälkeisenä päivänä viimeistään klo 10.00. Toimitusjohtajan/toiminnanjohtajan ja pääsarjapäällikön yhdessä tekemän ilmoituksen perusteella asia voi tulla vireille 24 tunnin sisällä edellä mainittujen määräaikojen jälkeen.