Nokian KrP:lle kolmas voitto, FBC jatkaa nollakerhossa

Nokian KrP haki Lounais-Suomesta kauden kolmannen voittonsa kaatamalla FBC Turun maalein 5-3. Turkulaiset jatkavat kolmen pelaamansa ottelun jälkeen edelleen nollakerhossa.

Ottelun ensimmäisen maalin iski FBC:n Atte Kurkikangas, mutta avauserän toisella puolikkaalla Miska Mäkinen, Mikko Laakso ja viimeisellä sekunnilla taas Mäkinen siirsivät vieraat jo 3–1-johtoon. Toisessa erässä isännät kirivät eron kahdesti yhteen maaliin, mutta välissä oli Mikko Laakso ehtinyt laukoa illan voittomaaliksi jääneen KrP:n 4–2-osuman. Päätösjakson ainoan täysosuman merkkautti kolme ja puoli minuuttia ennen loppusummeria Valtteri Viitakoski.

Mikko Laakso (2+0) ja Miska Mäkinen (1+1) olivat voittajien ja Atte Kurkikangas (2+0) kotijoukkueen kahden pisteen pelaajat.

Sarja jatkuu perjantaina otteluilla Oilers–Westend Indians, Jymy–SPV, Happee–TPS ja EräViikingit–Classic.

Arkistokuva: Anssi Koskinen