TPS karkasi kymmenessä minuutissa –SB-Pro kaatui 6-1

Mestari TPS jatkaa viime kauden tapaan puhtaalla pelillä kaadettuaan syksyn neljännessä ottelussa kotonaan SB-Pron 6-1.

TPS ratkaisi ottelun heti alkuun kymmenessä minuutissa, kun kahdesti osunut Milla Nordlund, Meri-Helmi Höynälä ja Cira Virta laukoivat taululle 4–0-kotijohdon. Noora Vuorelan maali pysyi puhtaana vielä toisenkin erän, jossa Olivia Pietilä ja Jenna Saario komistelivat tilanteeksi 6-0. Emma Itäsen ylivoimamaali päätösjakson alkuun rikkoi vieraiden kuparisen, mutta enempää osumia ei ottelussa enää nähtykään.

Milla Nordlund (2+0) ja Jenna Saario (1+1) olivat mestareiden kahden pisteen pelaajat.

Ottelun alkuun TPS tiedotti vielä vahvistuksesta, kun 2015-2021 TPS:ssä ja sen jälkeen yhden kauden PSS:ssä yhteensä 110 liigaottelua urakoinut Jasmin Saario palaa Palloseuran vahvuuteen.

Lauantaina ovat vuorossa ottelut ÅIF–SaiPa, PSS–SSRA, Welhot–Classic ja O2-Jyväskylä–Koovee.

Arkistokuva: Anssi Koskinen