Classic voittoputkessa – nyt taipui Oilers Lempäälässä

Classic nousi kuudennelta sijalta taulukon kärkeen, kun se otti neljännen perättäisen voittonsa kaatamalla kotonaan Oilersin 5-3. Öljymiehille tappio oli kolmen voiton jälkeen toinen.

Tamperelaisten voitto pohjustui pelin avauspuolikkaalla, kun avauserässä osuneet Toni Salminen ja Konsta Tykkyläinen sekä toisessa maalannut Eemeli Salin työstivät taululle kolmen maalin johdon. Oilersin konkari Riku Reunamäki kavensi ennen taukoa terävällä kaukolaukauksella ja Oilers painoi kolmannen erän alussa vahvasti, mutta ero ei hyvistäkään paikoista kaventunut. Toisessa päässä sen sijaan helähti, kun Ville Lastikka syötti upeasti läpi kentän Albert Koskisen vapaaksi ja tämä iski Classicin 4–1-johtoon. Justus Kainulainen kavensi kääntölaukauksella, mutta Eetu Sikkinen kuittasi päättämällä vastaiskun sijoitukseen ohi Markus Laakson. Rasmus Kainulaisen kavennus 10 sekuntia ennen loppusummeria jäi sitten enää kosmeettiseksi.

Torstaina ovat vuorossa ottelut Happee–Nokian KrP ja LASB–Classic.

Arkistokuva: Esa Takalo