Uutiset

F-liiga ja Kivra jatkavat yhteistyötä tukien samalla lasten ja nuorten liikkumista

F-liiga ja digipostipalvelu Kivra aloittivat yhteistyön keväällä 2022 ja se jatkuu myös koko kauden 2023-24. Yhteistyön tarkoituksena on sujuvoittaa ottelulippujen vastaanottamista ja samalla tukea samalla lasten ja nuorten liikuntaa.

Kaikki Tiketin kautta ostetut F-liigan liput sekä kausikortit voi vastaanottaa ilman toimitusmaksua digipostipalvelu Kivraan. Samalla jokaisesta Kivraan toimitetusta lipusta kasvaa F-liigan ja Kivran keräämä hyväntekeväisyyspotti, jolla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

Kirva lahjoittaa jokaisesta kauden 2023-2024 aikana Kivraan toimitetusta F-liigan ottelulipusta ja kausikortista 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen. Varat tullaan kohdentamaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan.

“Lasten ja nuorten liikkumattomuus on haaste, jota haluamme olla taklaamassa kannustamalla lapsia liikkumaan taustasta huolimatta”, Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen toteaa.

”Upeaa, että F-liigan ja Kivran merkityksellinen yhteistyö jatkuu edelleen ja jokainen F-liigan ottelulipun ostanut voi myös kaudella 2023-24 helposti kerryttää hyväntekeväisyyspottia tärkeään tarkoitukseen”, jatkaa F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Kaikki F-liigan peleissä käyvät voivat helposti kerryttää hyväntekeväisyyspottia

Jokainen Kivraan rekisteröitynyt ottelukävijä voi lippuostoksilla kasvattaa hyväntekeväisyyspottia. Kun valitsee Tiketti.fi -verkkokaupassa ottelulippujen tai kausikorttien toimitustavaksi Kivran, saa liput ilman toimitusmaksua Kivraan. Samalla jokaisesta lipusta kertyy 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen. Näin F-liigan otteluihin menijät voivat pienellä konkreettisella valinnalla olla keräämässä yhteistä pottia lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi.

Turvallinen digiposti auttaa keskittämään kaikki arjen dokumentit

Kivran tavoitteena Suomessa on luoda turvallinen ja kestävä digiposti ja auttaa kuluttajia keskittämään eri kanaviin pirstaloituneen dokumenttienhallinnan yhteen palveluun. Tapahtumaliput ovat luontainen osa kuluttajien arkea ja luonnollinen osa digipostia sekä sujuvampaa tapahtumaelämystä. Ottelu- ja tapahtumalippujen lisäksi myös muut arjen tärkeät dokumentit kuten postit, laskut, sopimukset, todistukset, työeläkeotteet ja takuukuitit voi keskittää Kivraan.

F-liigan ja Kivran vastuulliset arvopohjat kohtaavat erinomaisesti ja yhteistyössä se konkretisoituu lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikunnan tukemisella. Yhteistyö alkoi pudotuspelikeväänä 2022 ja jatkuu myös koko kauden 2023-24.

Lataa Kivra ja hyppää mukaan tukemaan nuorten ja lasten liikuntaa!

Lue lisää:
Kivra.fi
Salibandy.fi
Salibandyn Tuki -säätiö