Classic karkasi viimeisellä kympillä – jännittävä peli repesi kaksinumeroisiin

Naisten sarjassa Classic nousi tasapisteisiin sarjakakkonen SaiPan kanssa kaataessaan vieraissa FBC Loiston maalein 10-3.

Classic karkasi kolmijakoisen ottelun avauserässä jo 4–1-johtoon, mutta sitten alkoi Loiston nousu. Laura Pakarinen kavensi toisen erän ainoalla maalilla, ja päätösjakson alussa Olivia Oikarinen nosti kotijoukkueen jo maalin päähän. Vielä yhdeksän minuuttia ennen loppusummeria tilanne oli vielä 3-4, mutta sitten Classic mätti viidessä minuutissa viisi maalia, joihin mahtui osumat ylivoimalla, tyhjään verkkoon ja Suvi Hämäläisen rangaistuslaukauksesta.

Liisa Kaihua urakoi komeat tehot 3+2, Suvi Hämäläinen hattutempun ja Meri Jokinen 1+3.

Naisten sarjan seuraavat ottelut pelataan perjantaina, ja ne ovat Classic–TPS sekä FBC Loisto–Koovee.

Kuva: Anssi Koskinen