Uutiset

”Match made in heaven” - F-liiga ja Muuttohaukat yhteistyöhön

F-liiga saa rinnalleen mieluisan vahvistuksen, kun Muuttopalveluyhtiö Muuttohaukat Oy liittyy salibandyn kasvutarinaan. Uusi yhteistyösopimus on näkynyt heti alkusyksystä F-liigakentillä ja niiden ulkopuolella.

Nimi on enne. Nyt jos koskaan tuo lause pitää paikkansa. Muuttohaukat on vuodesta 1992 alkaen tarjonnut yksilöllistä ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua.

Yhteistyöneuvottelut sujuivat alusta alkaen helposti.

– Tämä yhteistyö on match made in heaven. Muuttohaukka yhdistävänä eläinsymbolina, kasvuhalukkuus ja valtakunnallisuus Etelä-Suomeen, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaahan painottuen olivat kaikki synergiaetuja, jotka mahdollistivat vaivattomasti edenneen sopimusneuvotteluprosessin. Olen koko salibandy-yhteisön puolesta äärimmäisen iloinen siitä, että saimme jälleen yhden kokonaan uuden toimialan ja suomalaisen perheomistustaustaisen yrityksen mukaamme. Muuttopalveluyhtiö Muuttohaukat Oy ja F-liiga näkyvät jatkossa yhdessä niin ottelutapahtumissa, kuin ympäri Suomea liikennöivissä yhtiön yli neljässäkymmenessä muuttoautossakin, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko summaa.

Myös Muuttohaukkojen suunnalla ollaan innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Muuttohaukka on tarkka ja tehokas. Se on maailman nopein eläin saavuttaen syöksyssä jopa 400 km/h huippunopeuden. Muuttohaukka valikoitui yrityksemme nimikkolinnuksi jo yhtiön perustamisen yhteydessä vuonna 1992, sillä muuttohaukka kuvastaa hyvin muuttopalveluyrityksen ihanteellista tapaa toimia. Me olemme Muuttohaukat – tehokkaita, tarkkoja, ja teemme sen mitä lupaamme, Muuttohaukat Oy:n toimitusjohtaja Totte Vivolin avaa.

– F-liigan brändin uudistuttua parisen vuotta sitten, he olivat tulleet osaltaan samaan lopputulokseen – Muuttohaukka sopii erinomaisesti salibandyn nimikkoeläimeksi, pitkälti samoin perusteluin. Salibandyjoukkueelta vaaditaan samoja vahvuuksia, kuin hyvältä muuttotiimiltäkin. Mikon otettua meihin yhteyttä oli selvää, että tämä yhteistyö on kannattavaa molemmille osapuolille. Yhteinen tavoitteemme kasvaa ja lisätä näkyvyyttä on hieno lähtöasetelma uudelle yhteistyölle.

Yhteistyö näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Katso tästä, miten syksystä Turkuun ja TPS:ään vaihtanut Anu Raatevaara sai muutettua uudelle paikkakunnalle Muuttohaukkojen avulla!