Lauri Eloluoto iski kahdesti, kun TPS haki Lahdesta kolme pistettä

F-liigan hallitseva mestari TPS nousi SPV:n ohi viidenneksi kaataessaan illan ainoassa ottelussa vieraissa LASBin 6-2. Lahtelaiset jatkavat sijalla kymmenen.

Illan avausmaalin kiskaisi kaukaa Tiitus Salokangas, ja sama mies oli asialla pelin puolivälissä, kun hän tasoitti tilanteeksi 2-2. TPS oli tehnyt oman avausmaalinsa ensi erän viimeisellä minuutilla, ja vieraat olivat hereillä myös toisen lopussa, kun Pyry Kauppisen kääntölaukaus suhahti ohi LASB-vahti Pasi Järvisen vain neljä sekuntia ennen taukosummeria. Päätösjakso menikin sitten vieraille selvin lukemin 3-0. Lauri Eloluoto iski erän alkuun jo illan toisen maalinsa, kapteeni Olli Laineen 5-2-osuma erän puolivälissä vahvistettiin videotarkistuksella ja Tuomas Ojala sai vielä sivaltaa vapaasti päätösnumerot kotijoukkueen puolustuksen harhauduttua jahtaamaan palloa.

Olli Laine ja Tuomas Ojala kasvattivat kumpikin pistetilejään saldolla 1+2.

Sarja jatkuu keskiviikkona Kupittaalla paikallisottelulla TPS – FBC Turku.

Arkistokuva: Anssi Koskinen