Uutiset

Pelipäivä on juhlapäivä – F-liiga ja Kultajousi yhteistyöhön

 

Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä vähittäiskauppaketju Kultajousi ja F-liiga ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä kausiksi 2023-2024 ja 2024-2025.

Sopimus on mieluisa F-liigalle. Kultajousi on näkynyt heti lokakuun alusta F-liigan matkassa.

– Pelipäivä on salibandyssa aina juhlapäivä. Salibandytapahtumassa juhlatunteista suurimpia ovat maalin syntyhetket, palkitsemiset ja kauden huipentava F-gaala, joka kokoaa yhteen kutsuvieraiden lisäksi laajan joukon F-liigakaudesta palkittavia henkilöitä. Sopimuksen myötä Kultajousi on mukana luomassa ja lisäämässä juhlatunnelmaa tavoittaen koko laajan salibandykohderyhmän pelaajista katsojiin. Yhteistyön ansiosta maajoukkuevalmentajien valitsemat F-liigan kuukauden arvokkaimmat pelaajat palkitaan Kultajousen merkittävällä lahjakorttipalkinnolla. Vuonna 1967 perheyrityksenä perustettu ja lähes kaikki suurimmat kaupungit ja taajamat kattava Kultajousi on tärkeä ja arvokas uusi yhteistyökumppanibrändi kasvutarinaamme, F-liigan kehitys- ja myyntijohtaja Mikko Aikko iloitsee.

Ensimmäinen konkreettinen osa yhteistyötä olivat Kultajousen kuukauden pelaajien palkintojen jakaminen menneellä viikolla. Esport Oilersin Justus Kainulainen sekä SaiPan Miisa Turunen saivat palkitsemisten ohessa lahjakortit Kultajouselle.

Kultajousi lähtee mielellään salibandyn kasvutarinaan mukaan.

– Kultajousi lähtee mielenkiinnolla mukaan yhteistyön F-liigan kanssa. Olemme erittäin iloisia saadessamme olla tukemassa suomalaisen salibandyn menestystä, Kultajousi Oy:n Marketing Team Lead Carita Raatikainen kiteyttää.