Oilers rynni sarjakärkeen kotivoitolla FBC Turusta

Oilers otti vuorostaan F-liigan kärkipaikan, kun se kaatoi maanantain ainoassa ottelussa kotonaan FBC Turun maalein 10-4. FBC jatkaa taulukon toiseksi viimeisenä.

Tapiolan illan avausmaalin viimeisteli vastaiskun kruunuksi FBC:n Aaro Ollikainen, mutta yhtä näyttävä oli isäntien Tuomas Iiskolan tasoitus. Oilers repäisi itsensä karkuun toisen erän alussa kolmella maalilla, jotka kaikki pohjusti pallon ryöstäminen FBC:ltä sen omassa kenttäpäädyssä. Matias Juuranto sivalsi Öljymiehet johtoon jo 15 sekunnin kohdalla ja napautti kohta Aaro Astalan passista eron kahteen. Riku Reunamäen komeasti loppuun saakka kiemurtelemaa 4–1-osumaa seurasi vieraiden videohaasto, ja sen jäätyä vaille menestystä jatkettiin Oilersin ylivoimalla, jonka Rasmus Kainulainen päätti takatolpalta 5–1-maaliin. Toisella tauolla Oilers johti jo 6-1. Päätösjaksolla kotijoukkue nautiskeli vielä neljä osumaa kruununaan Aaro Astalan ja Justus Kainulaisen rakentama alivoimamaali, joka oli Oilersille jo kauden seitsemäs.

Aaro Astalan illan tehot olivat 2+2, Rasmus Kainulaisen 1+2 ja Santeri Lindforsin 0+3. Oilersin maalilla torjui Rasmus Hellsten kauden ensimmäisen ottelunsa. FBC:n osumista teki Aaro Ollikainen yhden ja syötti kaksi.

Illan toista erotuomaria Anssi Silvoa juhlittiin 450 vihelletyn liigaottelun johdosta.

Sarja jatkuu heti tiistaina Tampereella viime kevään finalistien kohtaamisella Nokian KrP – TPS.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää