Westend Indians palasi heti voittajaksi – Classic taipui kolmannessa erässä

Eilen Nokian KrP:n vieraana selvästi hävinnyt Westend Indians palasi saman tien voittajaksi kaatamalla tänään kotonaan Classicin 7-5. Kolme pistettä nostivat ”Heimon” samalla kahden pisteen päähän sarjakolmonen KrP:stä, ja Classic jäi edelleen Oilersin taakse kakkospaikalle.

Classic nousi vielä toisessa erässä hetkeksi johtoon, kun Alpo Laitilan pallo pomppi ylivoimalla maalivahdin ja Indians-puolustajan kautta kotijoukkueen verkkoon ja perään Ville Lastikka taituroi rangaistuslaukauksen Juuso Jokisalon kainalosta sisään. Indians nousi kuitenkin taas rinnalle erän lopulla, kun Peter Majer ohjasi luukulta tilanteeksi 4-4.

Kolmannessa erässä ohitti Jasper Auvinen väärällä hetkellä vastaan hyökänneen puolustajan laukoakseen takakulmaan johtomaalin, ja kohta oli syöttäjä Valtteri Kainulaisen vuoro lingota oikeasta laidasta Auvisen syötöstä etukulmaan tilanteeksi jo 6-4. Oskari Heikkilän ohjaus luukulta nosti Classicin kolme minuuttia ennen loppua vielä maalin päähän, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi. Classic alkoi saman tien yrittää riskillä ilman maalivahtia, ja vain 25 sekuntia kavennuksesta Rasmus Pasanen liidätti loppunumerot tyhjiin.

Seuraava F-liigan miesten ottelu on ensi lauantaina pelattava OLS–FBC Turku.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää