Alussa karannut FBC Loisto kesti SSRA:n loppukirin

F-liigan naisten sarjassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu, jossa FBC Loisto haki Oulusta kaikki kolme pistettä Turkuun kaatamalla SSRA:n 5-4. Neljäntenä oleva Loisto nousi voitollaan kahden pisteen päähän kolmonen Classicista.

FBC Loisto karkasi ottelun aluksi 12 minuutissa kolmen maalin johtoon, jota ensin Nea Pirttilä ja toisen erän alussa Hanna Niemelä kavensivat. Vieraiden Milla Granlund kuitenkin kuittasi välittömästi, ja lisää maaleja nähtiin vasta päätöserässä. Sen puolivälissä Loisto karkasi Ulla Valtolan laukauksella jo 5–2-johtoon SSRA-vahti Flavia Niemelän avausheiton jäätyä lyhyeksi, mutta Rankat Ankat teki ottelusta vielä jännittävän. Viisi minuuttia ennen loppua Sanni Uimarihuhta pommitti oikeasta siivestä kavennuksen, ja SSRA:n painaessa kuudella viittä vastaan sama pelaaja samasta paikasta laukoi eron enää yhteen. SSRA:lla oli viimeisellä minuutilla vielä useita isoja maalipaikkoja, mutta Maria Viitala turkulaisten tolppien välissä ei enää antautunut.

Maanantaina sarja jatkuu Tampereella paikallisottelulla Koovee–Classic.

Kuva: Ainesmedia