LASB löi FBC:n 7-3 ja kasvatti eroa turkulaisiin

F-liigan keskiviikon ainoa ottelu oli häntäpään kamppailu, jossa kolmanneksi viimeisenä ollut LASB kukisti kotonaan toiseksi viimeisenä viruvan FBC Turun 7-3. LASB kasvatti samalla eron turkulaisiin jo seitsemään pisteeseen.

Vielä avauserän FBC Turku vei 2-1, kun ensin Elliot Wingren lakaisi vastaiskusta tasoituksen ja viimeisellä minuutilla Sami Tuominen sipaisi yläkulmaan johtomaalin. LASB kuitenkin käänsi pelin toisen erän puolivälissä kolmella nopealla osumalla. Emil Karkulowskin vastaiskusta sijoittaman tasoituksen jälkeen Atte Raappana laukoi ensin vasemmasta laidasta johto-osuman ja kohta vielä perään tilanteeksi 4-2. Päätösjaksolla rakensi kaksikko Joonatan SurakkaTiitus Salokangas vielä kaksi maalia isännille ennen kuin vuorossa olivat vieraiden Nikolas Laaksosen kavennus ja Niko Einiön kaukaa tyhjiin sovittama päätösmaali. Joonatan Surakka oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ottelun tehomies.

Perjantaina ovat vuorossa poikkeuksellisesti ja komeasti Hakametsän jäähallissa pelattava Pirkanmaan derby Nokian KrP–Classic sekä EräViikingit–Happee. Nokialaiset jatkavat Hakametsässä myös lauantaina, jolloin vastaan tulee SPV.

Kuva: Juha Hautakangas