Nokian KrP taas sarjakakkoseksi – maaliryöpyt liikaa FBC Turulle

Nokian KrP siirtyi Classicin ohi sarjakakkoseksi ja pisteen päähän kärki Oilersista, kun se kaatoi tänään kotonaan FBC Turun maalein 10-5. Isäntien avauserän viiden ja päätösjakson kolmen osuman maaliryöpyt olivat vieraille tänään liikaa. FBC jatkaa sarjan toiseksi viimeisenä.

Elliot Wingren laukoi FBC Turun johtoon jo 16 sekunnin pelin jälkeen, mutta sitten tuli vastapalloon korkojen kanssa: KrP latoi yhdeksässä minuutissa viisi maalia, joista yhden vieläpä alivoimalla. Lassi Lähdesmäki osui vieraille avauserän loppuun, ja toisen alussa kavensi uudelleen ylivoimalla Krisjanis Tiltins. Erän loppuun Joonatan Kovanen laukoi toisen tauon tilanteeksi turvallisen 6—3-kotijohdon. Päätösjaksolla nosti Juuso Forsman vieraat hetkeksi maalin päähän, mutta nokialaiset iskivät kostoksi seuraavissa kolmessa vaihdossa: Lauri Alkki sinetöi jo hattutemppunsa, Miska Mäkinen linkosi kaukaa etukulmaan 8-4 ja vielä Jere Mattila 9-4. Joonatan Kovanen oli maalillaan ja kolmella syöttöpisteellään illan tehomies. Joona Rantala osui kahdesti.

F-liigan miesten sarja jatkuu perjantaina Espoossa pääkaupunkiseudun paikallisottelulla Westend Indians—EräViikingit.

Arkistokuva: Esa Takalo