Westend Indians ilakoi turkulaisten kustannuksella

F-liigan miesten sarjassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, jossa Westend Indians murskasi kotonaan sarjassa toiseksi viimeisenä olevan FBC Turun 14-1. Indians nousi samalla tasapisteisiin taulukossa kolmantena olevan Classicin kanssa.

Tšekkivahvistus Petr Majer merkkautti tehot 2+3, Samuli Junnila 3+1 ja Anton Roth 2+2 ottelussa, jonka ”Heimo” ratkaisi edukseen jo ensimmäisessä erässä. Vielä avauserän toisella puolikkaalla Indians johti vasta 1-0 Samuli Junnilan osumalla, mutta sitten alkoi ropista senkin edestä. Jasper Auvinen pommitti oikeasta laidasta 2-0, takatolpalle yksin unohtunut Anton Roth 3-0 ja erän viimeisellä minuutilla kotijoukkue iski vielä kahdesti. Ensin iski ylivoimalla Toni Rintala ja neljä sekuntia ennen taukosummeria vielä Petr Majer vierasjoukkueen halvasti lahjoittamasta pallosta. Indiansin maalissa torjuneen Mikko Kirvesniemen nollapelin pilasi Lassi Lähdesmäki, joka osui FBC:n ainokaisen päätöserän kuudennella minuutilla.

Sarjataulukon kärjessä on nyt 18 ottelua pelanneella Nokian KrP:llä 39, vasta 15 peliä ehtineellä Oilersilla 37 ja 16 kertaa pelanneella Classicilla sekä 18 ottelun Indiansilla 35 pistettä. Hännillä ovat seitsemän pisteen FBC Turku ja kuuden pisteen EräViikingit pudonneet 14 pisteen LASBin vauhdista.

Lauantaina nähdään ottelut Classic—LASB, Nurmon Jymy—Nokian KrP ja SPV—Oilers.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää