Nokian KrP neljän maalin takamatkalta kotivoittoon Happeesta

F-liigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa Nokian KrP nousi toisen erän neljän maalin tappioasemasta lopulta 7—5-kotivoittoon Happeesta. KrP:llä on nyt sarjakärjessä viiden pisteen etumatka neljä ottelua vähemmän pelanneeseen Oilersiin.

Tänään Happee vei avauserän 3-1, ja toisen aluksi se iski kahdesti heti ensimmäisellä minuutilla. Ensin osui Eppu Suhanto Niko Laitin poikkipassista ja vain 16 sekuntia myöhemmin vielä Jami Manninen aivan maalin edestä tilanteeksi jo 5-1 Happeelle. Isännät kuitenkin kirivät jo ennen toista taukoa eron enää kahteen, ja päätösjaksolla nokialaiset ratkoivat mittelön edukseen. Mikko Laakso osui erän alussa, ja sen puolivälissä KrP maalasi kolme kertaa runsaassa kolmessa minuutissa. Tasoituksen iski takatolpalle noussut Juuso Ahola, voittomaaliksi jääneen 6—5-osuman maalintekosektorissa voitetun pallon jälkeen  Miska Mäkinen ja kohta loppunumerot Mäkisen maalin jo syöttänyt Jere Mattila. Voittajajoukkueesta löytyi tänään seitsemän eri maalintekijää. Happeen tehokkain oli saldon 2+1 merkkauttanut Niko Laiti.

Sarja jatkuu perjantaina, jolloin onkin vuorossa ei vähempää kuin Espoon derby Westend Indians—Oilers.

Kuva: Esa Jokinen