Westend Indians Espoon herrana – Oilers kaatui jo toisen kerran

Westend Indians piti kiinni Espoon herruudesta, kun se nappasi perjantain ainoassa ottelussa jo kauden toisen voittonsa Oilersista kaatamalla Öljymiehet 8-4. Ottelu katkaisi samalla Oilersin seitsemän ottelun voittoputken.

Vielä avauserän puolivälissä raastettiin tasalukemissa 2-2, mutta sitten alkoi ”Heimo” 692 katsojan iloksi hakata eroa. Leevi Auranen iski johtomaalin erän loppuun ja Jani Rauhala kasvatti toisen alussa eron kahteen. Erän lopulla lukemat alkoivat jo revetä, kun ensin nosti Samuli Junnila ylivoimalla tilanteeksi 5-2 ja vain 20 sekuntia myöhemmin Jasper Auvinen 6-2 ilmaveivillä, joka varmistui osumaksi videotarkistuksen jälkeen.

Päätösjaksolla kavensi Oilersille Justus Kainulainen ensin rangaistuslaukauksesta ja sitten vielä kääntölaukauksella kuudella viittä vastaan, mutta Indians kuittasi kummallakin kerralla. Otahallin isäntien seitsemännen maalin iski Oilersin harhasyötön jälkeen Rasmus Pasanen ja kahdeksannen Jasper Auvinen puolustajasta suuntaa muuttaneella laukauksella. Samuli Junnila (2+1) ja Rasmus Pasanen (1+2) olivat illan pistehait.

Westend Indians nousi voitollaan tasapisteisiin sarjakakkosena olevan mutta kolme ottelua vähemmän pelanneen Oilersin kanssa. Sarjakärjessä jatkaa Nokian KrP viisi pistettä espoolaisia edellä.

Lauantaina ovat vuorossa ottelut Classic–FBC Turku, EräViikingit–SPV, LASB–Westend Indians, Nurmon Jymy–OLS ja TPS–Oilers.

Kuva viime kauden kohtaamisesta: Juhani Järvenpää