Classicin hurja avauserä liikaa Jymylle – Eemeli Salinilla kuuden pisteen ilta

F-liigan miesten sarjassa pelattiin torstaina yksi ottelu, jossa sarjakärki Classic murskasi kotonaan Nurmon Jymyn maalein 11-3. Maalikonserttia johti kapellimestarina viisi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Eemeli Salin.

Voittoon riittäneet maalit nähtiin jo avauserässä, jossa Classic otti vierailtaan luulot pois lukemin 7-1. Aaro Helinin avausosuma syntyi runsaan minuutin pelin jälkeen, Eemeli Salin iski eron kahteen ja Jymyn Arttu Saaren kavennuksen jälkeen Classic palautti järjestyksen viidellä lisämaalilla ennen erätaukoa. Toiseen erään Jymy tuli kuitenkin aivan uudella ilmeellä ja jopa hallitsi peliä. Ensin kavensi Jari Hankkio lähivapaalyöntitilanteesta, ja kohta vielä Arttu Saari nosti taidokkaasti rystyltä illan toisensa pudotettuaan puolustajan kyydistään. Siihen Jymyn nousu kuitenkin jäi, ja kolmannessa erässä oli taas Classicin maalien vuoro. Ottelun viimeisellä kympillä Eemeli Salin komisteli lukemia vielä kolmesti ja Konsta Tykkyläinen kerran.

Eemeli Salinin illan tehot olivat murhaavat 5+1, Oskari Heikkilä kirjautti 1+2 ja Ville Lastikka 0+3.

Ottelu oli neljäs perättäinen, jossa Classic iski taululle kaksinumeroiset voittolukemat. Ennen tätä oli EräViikingit kaatunut 12-5, FBC Turku 12-2 ja LASB 15-2.

Perjantaina ovat vuorossa ottelut FBC Turku–Nokian KrP, Espoon derby Oilers–Westend Indians ja EräViikingit–TPS.

Arkistokuva: Esa Takalo