SaiPalle neljäs perättäinen voitto – O2-Jyväskylä kaatui 9-1

F-liigan naisten sarjassa pelattiin lauantaina yksi ottelu, jossa SaiPa kaatoi vieraissa O2-Jyväskylän selvin lukemin 9-1. Neljäs perättäinen voitto nosti lappeenrantalaiset jo kolmen pisteen päähän neljäntenä olevasta EräViikingeistä.

Vielä avauserä väännettiin tasalukemiin 1-1, mutta toisessa SaiPa repi eroa. Veera Lokka iski eteläkarjalaiset johtoon vain seitsemän sekunnin pelin jälkeen, ja erän toisella puolikkaalla Bea Taipale, Moona Poskiparta ja Lokka laukoivat taukotilanteeksi 4-1 vieraille. SaiPan pistehai oli tutusti koko sarjan pörssikärki Miisa Turunen, joka laukoi kaksi maalia ja syötti kaksi. Veera Lokka kirjautti hattutempun, ja Bea Taipaleen saalis oli 1+2.

Sunnuntaina pelataan ottelut FBC Loisto–O2-Jyväskylä, SaiPa–Koovee ja SSRA–Classic.

Kuva viime kauden kohtaamisesta: Esa Jokinen