Oilers tiukasti Classicin kannassa – voittoputki venyi Turussa

Oilers nousi pisteen päähän sarjakärki Classicista, kun se kaatoi vieraissa FC Turun maalein 9-7. Voitto oli Öljymiehille seitsemäs perättäinen ja venytti samalla turkulaisten tappioputken jo kuuteentoista peliin.

Avausmaalinsa jälkeen kahden maalin tappioasemaan luisunut FBC Turku nousi vielä toisen erän aluksi Aaro Ollikaisen kahdella osumalla tasalukemiin 4-4. Sitten tuli kuitenkin taas lunta tupaan, kun ensin Eetu Sorvali vei vieraat uudelleen johtoon ja heti seuraavassa vaihdossa Tuomas Iiskola sai nostaa eron kahteen pallollisen FBC-pelaajan epäonnisen kompastumisen jälkeen. Vielä ennen erätaukoa iskivät keskeltä kuviota ylivoimalla Matias Veikkola sekä suoralla jatkolaukauksella Matias Juuranto. FBC kavensi kolmannessa erässä vielä kolmesti, mutta Heikki Iiskolan osuma piti Oilersin edelleen turvallisessa johdossa.

Aaro Ollikainen tehtaili FBC Turun ja Tuomas Iiskola Oilersin sarakkeisiin tehopisteet 2+2. Heikki Iiskolan saldo oli 1+3.

Sarja jatkuu heti torstaina ottelulla EräViikingit–Happee.

Arkistokuva: Anssi Koskinen