Ratkaisu 11 sekuntia ennen loppua – Miisa Turunen upotti EräViikingit

SaiPa nappasi jo kuudennen perättäisen voittonsa, kun se upotti Helsingissä EräViikingit 2-1 Miisa Turusen vain 11 sekuntia ennen loppusummeria iskemällä maalilla. EräViikingit puolestaan on hävinnyt neljästä viime ottelustaan kolme. Samalla SaiPa pusertautui EräViikinkien ohi neljänneksi sarjataulukossa.

Illan ottelukello oli käymässä jo vankasti kohti jatkoaikaa, kun Miisa Turunen nappasi pallon parhaassa laukaisusektorissa EräViikinkien puolustaja Elisa Vilhuselta ja upotti sen saman tien alakulmaan ohi Saskia Ormakin.

Illan muut maalit oli tehty jo avauserässä, kun ensin Bea Taipale ohjasi maalin edestä SaiPan johtoon Tuuli Viuhkon syötöstä ja minuuttia ennen taukoa Eveliina Hana tasoitti ylivoimalla.

Sarja jatkuu lauantaina otteluilla Koovee–FBC Loisto, PSS–Welhot ja SB-Pro–SSRA.

Arkistokuva: Jarmo Koskela