TPS ja OLS sunnuntain voittajat

Eilen Westend Indiansin kaatanut Nurmon Jymy ei saanut viikonloppuun toista kotivoittoa, kun TPS vei kaikki kolme pistettä mukanaan Turkuun maalein 6-2.

Tänään Jymy johti kotiotteluaan vielä pelin puolivälissä 2-1, mutta Jere Niemelä nosti TPS:n vapaalyöntikuviosta tasoihin, ja kolmas erä oli täysin turkulaisten. Alex Eklund laukoi vieraat syötönkatkon jälkeen johtoon erän vanhettua vai viisi sekuntia, ja erän puolivälissä Peteris Trekse kasvatti laukauksella takayläkulmaan eron jo kahteen. Viimeiset kaksi maalia nähtiin sitten loppuminuuteilla Jymyn tyhjään verkkoon, kun ensin osui Lauri Eloluoto ja seuraavassa vaihdossa taas Trekse.

Lupaavasti alkanut voittoputki katkesi yhteen myös torstaina Happeen kaataneella EräViikingeillä, kun OLS piti pisteet Oulussa maalein 7-2. Juuso Möttösen ja Simon Stranskyn helsinkiläisille laukoma kahden maalin johto suli vähitellen, kun Valtteri Parviainen avasi isäntien maalitilin jo ensimmäisessä erässä, ja toisen lopussa Kimi Vänttilän rangaistuslaukaus sekä Eemil Ylitalon osuma nostivat OLS:n jo johtoon. Vänttilä ei onnistunut kasvattamaan eroa kahteen vielä erän loppusekuntien rangaistuslaukauksellaan, mutta päätösjakson puolivälissä sen teki pelitilannemaalilla Luukas Hyvärinen. Ottelun loppuminuuteilla komistelivat lukemia vielä tyhjiin Petri Niemelä, Hyvärinen ja Eetu Ijäs.

Kuva: Anssi Koskinen