LASBin pudotuspelijahti selvitti seuraavan esteen: EräViikingit kaatui 4-1

LASB jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta kaadettuaan lauantain ainoassa F-liigan miesten ottelussa Helsingissä EräViikingit 4-1. Lahtelaiset nousivat nyt pisteen päähän kahdeksantena olevasta OLS:sta.

LASBilla on runkosarjaa jäljellä enää yksi ottelu ja OLS:lla kolme, mutta oululaiset kohtaavat niistä jokaisessa yläpuolellaan sarjataulukossa olevan joukkueen.

Tänään nähtiin maaleja vasta toisessa erässä: Jasper Juuti ohjasi LASBin takatolpalta johtoon, ja Tatu Havula iski kotijoukkueen hukkaamasta pallosta eron kahteen. Simon Stransky kavensi päätösjakson aluksi EräViikingeille, mutta jo runsaat kaksi minuuttia myöhemmin osui taas vieraille Atte Raappana. Loppunumerot viimeisteli sitten viimeisellä minuutilla Tatu Havula tyhjiin.

Sunnuntaina ovat vuorossa ottelut Nurmon Jymy–EräViikingit, OLS–Classic, SPV–Westend Indians ja TPS–Happee.

Kuva: Juha Hautakangas