Uutiset

FBC Turun valmennukseen muutoksia - Heikki Luukkonen hyppää pikapestillä peräsimeen

FBC Turun miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Juuso Silen jättäytyy sivuun omasta tahdostaan. Vastuun joukkueen valmennuksesta loppukauden osalta ottavat valmennusryhmässä jo aiemmin mukana ollut Pasi Lehtonen, sekä lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen paluun FBC Turkuun tekevä Heikki Luukkonen. Kaksikko valmistelee yhdessä joukkueen lauantain F-liigan runkosarjan päätöskamppailuun EräViikinkejä vastaan. Runkosarjan jälkeen Beeceellä on edessä kaksivaiheiset F-liigakarsinnat Divarin parhaita vastaan ja tässä ainoana tavoitteena on liigapaikan uusiminen kaudelle 24-25.

– Nopeita käänteitä tässä on vuorokauden sisään tapahtunut. Ensin julkaisimme torstaina Ville Innon uudeksi päävalmentajaksi ensi kaudesta lähtien ja sitten hetkeä myöhemmin Juuso Silen ilmoitti haluavansa jäädä sivuun loppukauden osalta. Onneksi saimme pikahälytyksellä tutun ja kokeneen lajiosaajan kaapattua mukaan ja nyt teemme kaikkemme, jotta keltainen sukellusvene porskuttaa F-liigassa myös tulevalla kaudella, sanaili FBC Turun manageri Antti Vääri.

Heikki Luukkonen on tällä erää FBC Turun matkassa vain loppukauden. F-liigassa hän on toiminut aiemmin Tampereen Gunnersin, Nokian KrP:n ja Esport Oilersin organisaatioissa.  Lukuisien valmennusvuosien aikana Luukkonen on päässyt maistamaan myös menestystä ja palkintokaapista löytyy monenvärisiä mitaleita niin kotimaisilta, kuin kansainvälisiltäkin kentiltä. Valmennusuran alkutaipaleella Luukkonen toimi useamman kauden FBC Turun miesten edustusjoukkueen päävalmentajana, joten nyt on kotiinpaluun aika.

– FBC Turku on minulle tärkeä seura, jonka värejä kannan suurella ylpeydellä. Edustusjoukkueessa tapahtuneiden muutosten vuoksi lupauduin auttamaan haastavassa tilanteessa ja teen parhaani, jotta kausi saatetaan kunnialla loppuun. Haluan kiittää FBC Turkua luottamuksesta, sekä GrIFK:n ja kotiväen tukea tästä mahdollisuudesta, kommentoi Heikki Luukkonen.

Tässä vaiheessa FBC Turku haluaa kiittää Juuso Sileniä kuluneesta kolmesta kaudesta, jona aikana hän on ollut vahvana tekijänä, kun Divarijoukkueesta kasvoi F-liigajoukkue.

Runkosarjan päätöskierroksen ottelu EräViikinkejä vastaan pelaataan lauantaina klo 17.00 alkaen Mosahallissa Helsingissä ja se on tuttuun tapaan katsottavissa Ruutu+-palvelussa. F-liigakarsintojen otteluparit selviävät maanantaina klo 09.30.